Philips Hue Go Wake up light review 2023

Een wake up light kan jou helpen rustig aan wakker te worden met als ankerpunt de zon. Nu hebben we de zon niet onder controle en kunnen we die niet even een paar uurtjes eerder laten opkomen om lekker wakker te worden. Wel kunnen we dit nabootsen met een wake up light. Ben jij op zoek naar de wake up light die het beste bij jou past en ben jij de Philips Hue Go Wake up Light tegengekomen in jouw zoektocht? Wil je graag meer over dit specifieke wake up light model weten, zoals de voor- en nadelen van dit apparaat, hoe hij is in het gebruik en wat de functionaliteiten allemaal zijn? We hebben hem uitvoerig beoordeeld en alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij na deze review alles wat je moet weten over de Philips Hue Go Wake Up Light en kun jij een weloverwogen keuze maken in jouw aankoop. Ook vertellen we je hoe voorgaande klanten het apparaat beoordelen en wat zij erover te vertellen hebben. Zo weet je niet alleen wat de voor- en nadelen zijn, maar kun je ook een afweging maken over het feit wat andere gebruikers ervan vinden.

Philips Hue Go Wake Up Light kopen

Philips Hue Go Wake up Light

76,00
Laatste update was op: oktober 4, 2023 3:53 pm

Zeer moderne wake up light die je ook als normale lamp kunt gebruiken.

Functionaliteiten

Voor we het gaan hebben over de voor- en nadelen van dit mooie apparaat, is het goed om eerst eens te kijken naar de functionaliteiten van de Philips Hue Go. Wat kan deze wake up light nou en wat onderscheid hem van de andere. 

Gemakkelijke besturing

Het mooie van dit wake up light model van Philips is dat je het zowel op de lamp zelf als via een app kunt besturen door middel van een WiFi verbinding. Wel heb je voor het besturen van de app een Philips Hue Bridge nodig. 

Zelf de kleur instellen

Verder kun je deze wake up light naast het helpen wekken ook gewoon als normale lamp gebruiken. Je kunt namelijk zelf de kleur instellen van dit apparaat en hem ook nog eens dimmen op het gewenste hoogte. Je kunt het licht dus helemaal personaliseren op jouw eigen wensen! Als klap op de vuurpijl kun je het licht ook laten rouleren tussen de kleuren. Zo raak je nooit uitgekeken op de lichtsoort die je hebt ingesteld. Ideaal als je wel eens wat anders wilt wat betreft sfeer in de slaapkamer.

Helpt bij zowel wekken als in slaap vallen

Wat het mooie van dit apparaat is, zoals de naam het al zegt, kun je deze wake up light gebruiken voor het wakker worden in de ochtend, maar kun je hem ook gebruiken om in slaap te vallen. Hiervoor kun je de “sleep the lights” functie voor gebruiken waardoor het licht steeds meer zal gaan dimmen en langzaamaan uit zal gaan. Wat een zonsondergang nabootst. 

Draagbaar, draadloos mogelijkheid

Ook hoef je hem niet altijd aan de stroom te hebben. Je kunt hem namelijk tot maar liefst 3 uur laten branden op de accu. Ook is het een vrij klein licht dat je makkelijk kunt oppakken en verplaatsen waar je wilt. Zo kun je het licht overal naartoe verplaatsen, waar je het ook nodig hebt. 

Voor- & nadelen van de Philips Hue Go Wake up light

Nu je weet de Philips Hue Go Wake Up Light allemaal kan is het tijd om te kijken wat nou de voor- en nadelen van dit apparaat zijn. We zullen eerst de voordelen bespreken en daarna nog een paar nadelen. Want je weet wat ze zeggen, aan ieder voordeel zit zijn nadeel. 

Voordelen

Laten we positief beginnen en de voordelen eerst uitlichten. Kort gezegd zijn de voordelen van de Philips Hue Go wake up light dat het een strakke uitstraling heeft, makkelijk is te gebruiken, je het kunt personaliseren naar jouw eigen wensen en dat hij draadloos is. 

Strakke uitstraling

Het eerste voordeel van deze wake up light die we zullen uitlichten is de strakke uitstraling van de lamp. Hoewel de lamp is omhult met een sterke kunststof omhulsel. Lijkt de voorkant wel glas te zijn. Het is dus zo afgewerkt dat het er high class en strak uitziet. Zoals eerder benoemd is de wake up light ook te personaliseren wat het voor iedereen een strakke uitstraling kan geven.

Makkelijk in gebruik

Een ander voordeel aan dit apparaat is dat het enorm gemakkelijk is in gebruik. Je kunt het namelijk zowel op het apparaat zelf besturen, maar ook via je telefoon via een app. Hoewel je daar wel de Hue Go Bridge voor nodig hebt. Maar mocht je dit ook hebben dan kun je de Hue Go Wake up light besturen net als alle andere Hue Go apparaten. 

Te personaliseren

De Philips Hue Go Wake Up Light is helemaal op jouw behoefte af te stemmen. Wil je graag gaan slapen dan kun je hem laten helpen. Wil je op een natuurlijk manier wakker worden in de plaats van een keiharde wekker? Dan kun je de wake up light je daar bij laten helpen. Mocht je de Philips Hue Go gebruiken als licht, dan kun je het helemaal personaliseren op jouw behoefte. Welke kleur, welke hardheid, je kunt het helemaal instellen zoals jij wilt.  

Draadloos

De wake up light kan ook draadloos gebruikt worden. Zo is het gemakkelijk te gebruiken als je ergens geen stroom hebt. Mocht je dus een plaats hebben waar het licht het beste tot zijn recht komt maar is het lastig om daar stroom te krijgen dan kun je hem alsnog gebruiken. Let wel op dat hij maximaal 3 uur aan licht kan geven op 1 accu. Het geeft in ieder geval wel een stuk vrijheid dat hij ook draadloos is. 

Complete verlichting

Je kunt de Philips Hue Go lampen ook gebruiken als normaal licht in de kamer en personaliseren zoals jij wilt en gebruiken als wake up light. Zo staat er dus geen lamp op het nachtkastje maar kun je deze lampen dus als normale lampen gebruiken die je helpen bij het wakker worden en gaan slapen. Ook zijn al deze lichten aan te passen en in te stellen via de Philips Hue Go app zodat jij de totale controle hebt over de lampen. 

Nadelen

Nu je de voordelen van dit apparaat  weet is het ook eens goed om te kijken naar de nadelen van de Hue Go Wake Up light. Zo heb je een compleet beeld van het apparaat en kun jij een weloverwogen keuze maken. 

Philips Hue Bridge nodig voor app functies

Nu is het eerste nadeel van de Philips Hue Go dat je wel een bridge nodig hebt om het apparaat vanaf je mobiel te kunnen versturen. Het kunnen dus wel bijkomende kosten zijn als je dit heel graag wilt. Wel is het zo dat je deze bridge voor meerdere Hue Go apparaten kunt gebruiken, dus je hebt hem dan ook gelijk voor de volgende Hue Go apparaten. Zo kun je alles vanaf je mobiel besturen en instellen. 

Accuduur

Hoewel de accu tot wel 3 uur meegaat zonder stroom is het wel iets om rekening mee te houden. Je moet namelijk wel iedere ochtend de lamp aan de stroom zetten, want anders kan het zijn dat hij midden in de nacht uitvalt en jij niet gewekt wordt. Wel iets om op te letten dus. 

Adapter is vrij groot

Het volgende en tegelijkertijd het laatste nadeel dat we met je willen bespreken is dat de adapter vrij groot is. Mocht je dus een stopcontact hebben die bijvoorbeeld achter een kast zit dan is het een vrij onhandige adapter die veel ruimte in beslag neemt. Op het moment dat je alle ruimte hebt bij het stopcontact dan zal dit geen probleem vormen, maar is het wel iets om rekening mee te houden.

Belangrijkste specificaties

MerkPhilips
VormRond
Diameter15 cm
Type lichtbronLED licht
Wattage1x 6W
IP waardeIP20
EnergiegebruikA+
Levensduur lichtbron20000 uur
Fabrieksgarantie2 jaar
Lumen per lichtpunt300 lm
BluetoothJa
Bediening via telefoonJa (in combinatie met Hue Go Bridge)
Aansluiting spanning230V

Philips Hue Go Wake up Light

76,00
Laatste update was op: oktober 4, 2023 3:53 pm

Zeer moderne wake up light die je ook als normale lamp kunt gebruiken.

8.5Expert Score
Conclusie

Nu natuurlijk de vraag waar je voor bent gekomen: Moet je de Philips Hue Go nou kopen of niet en kun je beter even verder zoeken? Ons antwoord is dat het een wake up light is die erg goed is wat betreft prijs kwaliteit verhouding. Als je de Hue Go Bridge hebt dan kun je hem via de telefoon helemaal instellen zoals je wilt. Daarnaast is het mooie van de Philips Hue Go Wake Up Light dat je hem ook nog als normale lamp of sfeerverlichting kunt gebruiken en het licht helemaal kunt afstemmen op jouw behoeften. Verder helpt de wake up light je met zowel wakker worden als het in slaap vallen middels warm licht dat steeds harder of zachter dimt. Dus moet je de Philips Hue Go kopen? Ons antwoord is ja. Een multifunctioneel apparaat die echt dat beetje extra sfeer in huis kan brengen en daarnaast helpen wekken en slapen. Wat wil jij nog meer van een wake up light?

Voordelen
  • Strakke uitstraling
  • Makkelijk in gebruik
  • Zeer goed personaliseerbaar
  • Draadloos mogelijkheid
  • Kunt complete verlichting gebruiken voor wekken / waken
Nadelen
  • Philips Hue Go Bridge nodig voor mobiele functies
  • Accuduur
  • Adapter is vrij groot

Andere wake up light reviews

Philips HF3506 wake up light review

Philips HF3520 wake up light review

Philips Somneo HF3671 wake up light review

Lumie BodyClock Luxe 750 DAB wake up light

Voeljegezond.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voeljegezond.nl
Logo