Lumie Bodyclock Luxe 750DAB Wake Up Light Review 2023

Is de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB de Wake Up light waar jij voortaan elke dag mee wakker wordt? Voor iedereen die overweegt om de Lumie Bodyclock te kopen, hebben we een review geschreven waarin de belangrijkste functionaliteiten en voor- en nadelen besproken worden. Daarnaast gaan we dieper in op de specifieke kwaliteiten van de Lumie Clock zodat je een goed idee krijgt of dit model de investering waard is. 

Benieuwd hoe de Lumie Wake up Light het in onze review doet? Lees dan snel verder!

Prijs van de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB

Lumie Bodyclock Luxe 750DAB - Wake-up light

272,99
Laatste update was op: september 21, 2023 7:45 pm

Review

Functionaliteiten van de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB

De Lumie Bodyclock is volgens velen een manusje van alles. Behalve een klassieke alarm clock, is de Lumie tot aanzienlijk meer in staat. Daarom verdient de nieuwe wake up light van Lumie het om in onze review uitgebreid aan bod te komen. Want de volgende functionaliteiten hebben de Lumie Bodyclock laten uitgroeien tot een van de populairste wake up lights van het moment. 

Functioneel design

Lumie laat met haar nieuwste bodyclock zien dat design ook een functionaliteit kan zijn. Door te kiezen voor een balvormige alarm clock, voelt de Lumie 750DAB vriendelijk aan. Het ontwerp gaat op in vrijwel iedere woonstijl en sluit daardoor naadloos aan op het interieur van je slaapkamer. 

De kracht van het design zit niet alleen in de vorm. Iedereen die dagelijks met een wekker wakker wordt, weet hoe belangrijk het is dat de knoppen op goed bereikbare plekken te vinden zijn. Niemand heeft er zin in om iedere ochtend minutenlang te zoeken naar de snooze knop. Lumie heeft daarom de (draai-)knoppen op goed bereikbare plekken geplaatst. 

Daarnaast is er in het design voldoende ruimte overgebleven voor een USB-, AUX- en Powerpoort aan de achterzijde van de Lumie Bodyclock. Dit zorgt ervoor dat je de Lumie Bodyclock bijvoorbeeld kunt gebruiken om je smartphone mee op te laden!

lumie-bodyclock-750Ddab-wake-up-sfeer-2
lumie-bodyclock-750Ddab-wake-up-sfeer

Bediening

Waar de knoppen naadloos in het design verwerkt zijn, kan het voorkomen dat dit een negatieve impact op het gebruiksgemak heeft. Gelukkig is dat bij de Lumie wake up light niet het geval. Of je nu je alarm wilt uitzetten, verstellen of de modus wilt veranderen: met een handomdraai pas je de instellingen aan. Ook het aanzetten van muziek of het afspelen van het volgende nummer gaat moeiteloos. Dit zorgt ervoor dat je meer van de verschillende functies van je Lumie Bodyclock gebruik maakt dan dat je mogelijk in eerste instantie verwacht had.  

Van radio naar white noise

Wil je dat jouw favoriete muziek zo goed mogelijk naar voren komt? Dan is de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB naast je nieuwe wake up light, ook je nieuwe favoriete speaker. Volgens diverse experts is de speaker van Lumie Bodyclock voor een wake up light bovengemiddeld goed, waardoor je optimaal van je muziek kunt genieten. 

Behalve je muziek, kun je via Lumie Bodyclock ook white noise tonen installeren. Liefhebbers van white noise zullen deze functionaliteit waarderen omdat de Lumie Bodyclock waarheidsgetrouw de white noise weet te zenden. 

Met de DAB/DAB+ tuner ben je vervolgens in een handomdraai weer terug op je favoriete muziek. Kies een van de vele DAB-stations of speel over Bluetooth je eigen muziek op de Lumie Bodyclock af.

lumie-bodyclock-750Ddab-wake-up-light-spotify

Nieuwe LED-technologie

Een van de krachtpunten van de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB zijn natuurlijk de vele LED-lampjes die de wake up light maken tot wat het is. Dat begint al bij het luisteren naar je favoriete muziek. De LED-verlichting vertaalt de energie van je meest geluisterde nummers moeiteloos naar kleuren die sfeer en energie aan je slaapkamer toevoegen. 

Natuurlijk speelt de LED-verlichting vooral een belangrijke rol bij het wakker worden. Het moment dat de Lumie Bodyclock doorheeft dat je lichaam zich in lichte slaap bevindt rondom het door jou aangegeven tijdstip, gaat de verlichting aan het werk. De soepele kleuren zorgen ervoor dat je op een rustige manier wakker wordt. Bijna alsof je door de zon gewerkt wordt, zelfs tijdens de wintermaanden!

Voor het in slaap komen kan de verlichting van de Lumie wake up light net zo’n belangrijke rol spelen. Met laag-blauw licht val je op een prettige manier in slaap. Je droomt met de kleuren mee waardoor je compleet ontspannen je dromen binnenwandelt.

Voordelen van de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB

Dat de Lumie Bodyclock van alle markten thuis is, bewijzen de verschillende functionaliteiten wel. Om je net dat ene extra zetje te geven om de Lumie Bodyclock in huis te halen, kunnen de volgende voordelen van de Lumie wake up light je daarbij helpen:

  • Slim gebruik van verlichting voor wekken en in slaap komen
  • Aanpasbare timer
  • Aanpasbaar display 
  • Hoge kwaliteit speakers
  • White noise presets
  • Prettige bediening

Nadelen van de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB

Ook al ervaren wij zelf de bediening van de Lumie Bodyclock als prettig, zijn er ook experts die de bediening anders hadden vormgegeven. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren, kan daarom de ervaring met de bediening afwijken van onze ervaring met de bediening van de Lumie Bodyclock. Daarnaast, zijn er enkele nadelen die je kunt meenemen bij de vraag of de Lumie alarm Clock voor jou de investering waard is:

  • Relatief hoge prijs
  • Lastige handleiding
  • Bediening
  • Kwaliteit van white noise

De Lumie Bodyclock kopen of niet?

Vraag jij je af of je de Lumie wake up light moet kopen? Of je niet beter voor een alternatief zoals de Philips Somneo HF3671 kunt kiezen? 

Volgens diverse websites mag de Lumie Bodyclock Luxe 750DAB zich tot een van de beste wake up lights met speaker-functie rekenen. Doordat je de Lumie Bodyclock zowel als alarm klok, wake up light als speaker kunt gebruiken, haal je een multifunctioneel apparaat in huis waar je eindeloos gebruik van kunt maken. Of dat nu voor het luisteren van het laatste Coldplay album of ontspannen wakker worden is. De Lumie Bodyclock is je nieuwe beste vriend!

Lumie Bodyclock Luxe 750DAB - Wake-up light

272,99
Laatste update was op: september 21, 2023 7:45 pm

Review

Andere wake up light reviews:

Philips Somneo HF3671 wake up light

Philips HF3520 wake up light

Philips HF3506 wake up light

Philips Hue Go wake up light

Voeljegezond.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voeljegezond.nl
Logo