Cloudpillo kussen review (2024), een Gamechanger of Nachtmerrie die Nooit eindigt?

Laatst geupdate op december 4, 2023 by Voeljegezond.nl

Heb je wel eens gedroomd van zwevend slapen op wolken, met een zacht kussen dat precies de juiste vorm en stevigheid heeft? Stel je voor, een heerlijk kussen dat zo comfortabel is dat het je naar dromenland begeleidt als een wolk die je door de lucht draagt. Vergeet die stijve nek!

Dat is precies de ervaring waar Cloudpillo naar streeft. Hoewel er veel kussens op de markt zijn, heeft de Cloudpillo hoofdkussen een buzz weten te creëren waar je simpelweg niet omheen kunt.

Is het de prijs waard? Levert het echt de beloofde hemelse slaapervaring op? In deze uitgebreide Cloudpillo review duiken we diep in de wolken om je alles te vertellen over dit veelbesproken hoofdkussen. Van de pluspunten tot de minpuntjes, en natuurlijk een blik op de magie achter het merk Cloudpillo.

Of je nu op het punt staat te investeren in een nieuw kussen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de hype is, blijf hangen. Want als er één ding is dat we kunnen beloven, is het dat de Cloudpillo hoofdkussen review je een helder beeld geeft van waar het allemaal om draait. Is het echt het beste kussen van dit moment? Laten we dat samen ontdekken.

Cloudpillo kussen kopen / prijsvergelijking!

€62,95
februari 26, 2024 4:59 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
3 nieuw van €62,95

Impressie

cloudpillo-hoofdkussen-impressie-sfeerbeeld
cloudpillo-hoofdkussen-impressie
cloudpillo-hoofdkussen-impressie-sfeerbeeld-slapen

Over het merk Cloudpillo

Zo zacht als een wolkje. Als je de website van Cloudpillo bekijkt, zijn dit de eerste woorden die je tegenkomt. Met deze woorden geeft Cloudpillo direct aan wat het belangrijkste kenmerk van het Cloudpillo hoofdkussen is.

Bij dit merk valt één ding direct op: ze bieden weinig producten aan. Zo biedt men maar één kussen aan en dit kussen draagt de naam Cloudpillo. Verder biedt men ook nog het Cloudkiddo kussen aan. Dit is een hoogwaardig kussen dat speciaal voor kinderen ontwikkeld is.

Bij Cloudpillo kun je verder nog één soort accessoire aanschaffen: extra vulling. Op het moment dat je liever een dikker hoofdkussen hebt, komt deze extra vulling goed van pas. Met deze extra vulling maak je het kussen net iets dikker, waardoor het kussen een stuk fijner ligt.

Men heeft in ieder geval een mooie groei doorgemaakt. Het merk begon ooit klein, maar heeft met het Cloudpillo kussen behoorlijk aan de weg getimmerd. Dit is ook duidelijk te zien bij onze partner Bol.com. In de webshop van Bol.com is dit één van de bestverkochte kussens. Bovendien laten veel mensen online een (positieve) beoordeling over dit kussen achter!

De voordelen van het Cloudpillo hoofdkussen

Dat dit kussen zo populair is, komt wat ons betreft niet uit de lucht vallen. Nee, dit is het gevolg van de samenstelling en eigenschappen van het kussen. Veel gebruikers zijn in ieder geval erg enthousiast. 

Nadat wij dit kussen uitgebreid geanalyseerd hebben, waren óók wij enthousiast. Dit is onder meer aan de volgende voordelen te danken:

 • Het design is naar eigen wens af te stellen
 • Het kussen is voor iedereen geschikt
 • Het kussen biedt de gewenste ondersteuning
 • Het kussen heeft fijne afmetingen
 • Het kussen heeft een uitwasbare buitenhoes
 • Het kussen past zich aan de temperatuur aan
 • Het kussen is gratis uit te proberen

Naar eigen wens af te stellen

Lange tijd leek het erop dat het perfecte hoofdkussen nooit ontworpen zou worden. Dit zijn de woorden van Cloudpillo, maar naar eigen zeggen is men daar uiteindelijk tóch in geslaagd.

Dit is vooral te danken aan het feit dat je het kussen naar eigen wens af kunt stellen. Je kunt namelijk zelf bepalen welke vulling je in het kussen wilt hebben. Vind je het fijn om op een zacht en dun kussen te slapen? Dan haal je wat vulling uit het kussen vandaan. Vind je het juist om je hoofd op een dik kussen te leggen? Dan stop je juist wat extra vulling in het hoofdkussen.

Door met de vulling te experimenteren, creëer je het perfecte hoofdkussen. Ben je na verloop van tijd toch weer iets minder tevreden over de vulling? Dan kun je er altijd weer vulling bijstoppen of wat vulling weghalen. Op deze manier pas je het hoofdkussen altijd naar je eigen wensen aan. Een uniek kenmerk – en daarmee erg belangrijk voordeel – van het Cloudpillo kussen.

Meer informatie over het afstellen van het Cloudpillo kussen vind je hier.

Voor iedereen geschikt

Door bovenstaand voordeel is dit kussen voor iedereen geschikt. Het kussen is voor jongere volwassenen geschikt, maar ook voor oudere volwassenen. 

Of je nou op je rug slaapt of op je zij slaapt dit kussen biedt de gewenste ondersteuning. Wel geeft Cloudpillo hierbij aan dat je de vulling van versnipperd memory foam op je slaaphouding aan moet passen. Dit kun je doen door eenvoudig handjes vulling uit je kussen te halen.

In onderstaande afbeelding vind je meer informatie over hoeveel handjes vulling je moet verwijderen:

cloudpillo-hoofdkussen-naar-wens-afstellen

Cloupillo hoofdkussen aanpassen (tabel en video)

Door het toevoegen of verwijderen van handjes vulling, kun je de hoogte en stevigheid van je kussen aanpassen, zodat het perfect aansluit bij jouw slaapbehoeften.

PositieRug slaperBuik slaperZij-slaper
Zacht8-10 handjes8-10 handjes4-6 handjes
Hard10-12 handjes10-12 handjes0-2 handjes

Lig jij het liefste op je buik en je partner het liefste op de zij? In dat geval kun je prima een extra kussen van deze Cloudpillo hoofdkussens kopen. Pas beide kussens geheel naar wens aan en geniet beide van een heerlijke ondersteuning tijdens het slapen. 

Gewenste ondersteuning

Met het Cloudpillo hoofdkussen geniet je van een geweldige ondersteuning. Dit is vooral te danken aan de vulling van versnipperd memory foam in dit kussen; ook wel traagschuim. Belangrijk voordeel van traagschuim is dat dit materiaal zich naar je lichaam vormt. Nadat het materiaal dit gedaan heeft, houdt het materiaal deze vorm ook langere tijd vast.

Je geniet hierdoor gedurende de nacht continu van de gewenste ondersteuning. En dit brengt op z’n beurt weer meerdere voordelen met zich mee:

 • Perfecte nachtrust. Doordat je heerlijk op dit kussen ligt, val je sneller in slaap. Ook slaap je dieper en word je zodoende uitgeruster wakker.
 • Geen nekklachten meer. Dit kussen zorgt ervoor dat de nekwervel zoveel mogelijk in één lijn ligt met de wervelkolom. Op deze manier wordt voorkomen dat je last van nekklachten krijgt. Ook als je wel eens last van schouder- of hoofdklachten hebt, is dit kussen erg geschikt.
 • Fit wakker worden. Al met al word je dankzij het Cloudpillo kussen elke ochtend fit wakker. Je staat energiek en vrolijk op én je hebt nooit meer last van lichamelijke klachten.

Fijne afmetingen

Wat ons ook aanspreekt, is dat dit kussen vrij groot is. Cloudpillo heeft namelijk voor een kussen van 71 centimeter breed gekozen. Het kussen is verder 50 centimeter lang, waardoor je heerlijk kunt rollen tijdens het slapen.

Wat de dikte van dit kussen is, hangt dus volledig van je eigen voorkeuren af. Vind je het kussen bij nader inzien nog niet dik genoeg? Dan kun je voor de eerder benoemde extra vulling kiezen. Met deze extra vulling stem je dit kussen mogelijk nóg beter op je persoonlijke voorkeuren af.

Uitwasbare buitenhoes

Bij aanschaf van dit kussen krijg je een buitenhoes meegeleverd. Deze buitenste hoes is heerlijk zacht, is van de juiste materialen vervaardigd en voorkomt irritaties. Een ander belangrijk voordeel is dat je deze buitenste hoes ‘gewoon’ in de wasmachine kunt reinigen.

Het advies is om dit met enige regelmaat te doen. Tijdens het slapen ontstaat er altijd een bepaalde ‘slaapgeur’. Deze geur trekt ook in de Cloudpillo hoes, waardoor je met de hoes met enige regelmaat zou moeten wassen. Dit komt uiteraard ook nog de levensduur van de hoes ten goede. Je geniet hierdoor langer van deze buitenhoes én daarmee ook van het Cloudpillo kussen.

Past zich aan de temperatuur aan

Het is vrij uniek, maar dit kussen past zich aan de temperatuur aan:

 • Zomer: in de zomer komt de Ice Silk kant van het kussen goed van pas. Deze kant voelt een stuk kouder aan, waardoor het kussen tijdens de zomerperiode de gewenste verkoeling biedt.
 • Winter: in de winter zou je juist de witte kant van het kussen moeten gebruiken. De textuur op deze kant is anders, waardoor deze kant van het kussen warmte afgeeft. Gedurende de koude winternachten is dit toch wel heel erg prettig.

Overigens is dit ook te danken aan de vulling van het kussen. Doordat Cloudpillo voor traagschuim gekozen heeft, blijft er altijd lucht in het kussen circuleren. Deze lucht zorgt ervoor dat je tijdens de warme dagen van de gewenste verkoeling geniet. Ook zorgt deze lucht ervoor dat het kussen niet al (te) warm en plakkerig aanvoelt.

Gratis uit te proberen

Cloudpillo biedt een unieke dienst aan: gratis proefslapen voor een periode van maximaal 30 dagen. Kom je er tijdens deze 30 dagen achter dat dit kussen toch niet op je wensen aansluit? Dan kun je dit hoofdkussen retourneren, waarna je het volledig bedrag op je rekening teruggestort krijgt. 

In principe betekent dit dat je het Cloudpillo hoofdkussen geheel gratis uit kunt proberen. Overigens is de kans groot dat je binnen deze 30 dagen volledig overtuigd bent geraakt. Zoals je in deze Cloudpillo review kunt lezen, biedt dit kussen immers veel voordelen. Heel veel voordelen zelfs.

Cloudpillo kopen!

€62,95
februari 26, 2024 4:59 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
3 nieuw van €62,95

De nadelen van het Cloudpillo kussen

Zijn wij voor de volledige 100% overtuigd geraakt van dit hoofdkussen? Nee, dat is niet het geval. Tijdens onze analyse hebben wij namelijk de volgende nadelen opgemerkt:

 • Het kussen is vrij prijzig
 • Niet voor kinderen geschikt
 • Je kunt de vulling kwijtraken

Vrij prijzig

Dat het Cloudpillo hoofdkussen geweldig én uniek is, blijkt uit bovenstaande voordelen. Dit blijkt echter ook uit het prijskaartje. Voor dit kussen betaal je bij onze partner Bol.com namelijk een bedrag van 64,95 euro. Dit vinden wij eerlijk gezegd vrij veel geld voor een hoofdkussen.

Wil je het liefste twee van deze hoofdkussens aanschaffen? Dan hebben we wel nog goed nieuws voor je. Als je twee van deze kussens in één keer aanschaft, krijg je 10% korting. Dit betekent dat je 58,46 euro per stuk moet betalen. Een kleine doch interessante korting.

Niet voor kinderen geschikt

Het Cloudpillo kussen is niet voor kinderen geschikt. Dit kussen is veel te dik voor kinderen, waardoor geen enkel kind fijn op dit kussen kan liggen. Wil je voor je kind echter wel in een goed hoofdkussen investeren? Dan raden wij je het Cloudkiddo hoofdkussen aan.

Dit kussen is door Cloudpillo speciaal voor kinderen ontwikkeld. Men geeft hierbij aan dat voor elk kind tussen de 4 en 12 jaar oud het kussen de gewenste ondersteuning biedt. Ook hierbij is het namelijk mogelijk om zelf vulling aan dit kussen toe te voegen. Of juist te verwijderen. Op de website van Cloudpillo vind je meer informatie over het Cloudpillo kussen.

Cloudkiddo Kinderkussen

Cloudpillo voor kinderen!

Je kunt de vulling kwijtraken

Dat je de vulling bij dit kussen zelf aan kunt passen, is uiteraard ideaal. Wel moet je met beleid met deze vulling omgaan. Waar leg je vulling die je niet nodig hebt neer? Je wilt dat deze vulling niet kwijtraakt, maar je hebt uiteraard ook nog met de hygiëne te maken. Het is niet zo fijn om de vulling in een kast vol met stof te leggen.

Al met al is het opbergen van de vulling een uitdaging. Een idee is wellicht om contact met Cloudpillo op te nemen. Vraag gewoon eens aan de klantenservice wat zij op dit gebied aanraden. 

Heb je juist extra vulling voor je kussen nodig? Deze extra vulling bestel je gemakkelijk via deze link.

Cloudpillo Ervaringen, wat zeggen andere gebruikers?

Op basis van de beoordelingen op Trustpilot lijkt Cloudpillo een zeer gewaardeerd bedrijf te zijn, vooral voor hun kussens. Hier zijn enkele van de positieve beoordelingen van klanten:

 1. Charis meldt dat ze inmiddels twee Cloudpillo’s in huis heeft. Ze moest even zoeken naar de juiste dikte, maar na een week lag het kussen heerlijk. Ze prees ook de klantenservice van Cloudpillo voor hun snelle en vriendelijke hulp.
 2. Kai beschrijft het kussen als een “dikke aanrader” en benadrukt de goede prijs-kwaliteitverhouding en het comfort van het kussen.
 3. Janneke zegt dat ze geen spijt heeft van haar aankoop en dat het kussen heerlijk ligt. Ze heeft al meerdere kussens versleten, maar dit kussen beschouwt ze als een uitstekende aankoop.
 4. Lucien beschrijft zijn ervaring met Cloudpillo als perfect voor een goede nachtrust. Hij heeft geen last meer van nek- en hoofdpijn en geniet van een heerlijke nachtrust.
 5. Maike prijst de snelle levering en de nette verpakking van het kussen. Ze vond het ook handig dat ze de vulling die ze uit het kussen haalde in de doos kon bewaren.

Over het algemeen lijken klanten zeer tevreden te zijn met zowel het product als de klantenservice van Cloudpillo. Ze waarderen de kwaliteit, het comfort en de aanpasbaarheid van de kussens.

Cloudpillo heeft bijna 5000 beoordelingen op Trustpilot. Opvallend is dat 79% van deze beoordelingen een 5-sterrenrating heeft, wat aangeeft dat een groot deel van de klanten zeer tevreden is met hun aankoop en ervaring.

Daarnaast heeft 13% van de klanten een 4-sterrenrating gegeven, wat suggereert dat ze ook positief zijn, maar misschien enkele kleine verbeterpunten of opmerkingen hadden. Deze cijfers benadrukken de algemene tevredenheid van klanten met Cloudpillo en hun producten.

Wat zit er in de doos?

Als je het Cloudpillo hoofdkussen bestelt, krijg je alleen het kussen geleverd. Je krijgt verder géén accessoires meegeleverd.

Conclusie

In onze ogen is het Cloudpillo hoofdkussen één van de beste kussens van dit moment. Dit kussen biedt de gewenste ondersteuning, is geheel naar wens aan te passen en is lekker groot. Met name het feit dat je de vulling toe kunt voegen en kunt verwijderen, is uniek te noemen.

Daarbovenop komt dat dit kussen voor iedereen geschikt is. De gewenste slaaphouding maakt helemaal niks uit; je ligt hoe dan ook fijn op dit kussen. In combinatie met de overige genoemde voordelen uit deze review zorgt dit voor een totaalplaatje.

Wij raden daarom graag het volgende aan: bestel direct het Cloudpillo hoofdkussen. Met dit kussen geniet je van een betere nachtrust. En dat is op zowel de korte- als op de lange termijn onbetaalbaar.

Kijk hieronder in de cloudpillo prijsvergelijking voor de beste deal! Klik op de beste prijs! Dan wordt je naar de product pagina gebracht en kun je nog één keer alle foto’s, voordelen en specificaties bekijken! En als het je bevalt kun je hem aanschaffen!

Cloudpillo aanschaffen!

€62,95
februari 26, 2024 4:59 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
3 nieuw van €62,95

Veelgestelde vragen over Cloudpillo

Wat is Cloudpillo?

Cloudpillo is een innovatief hoofdkussen dat is ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Het kussen past zich aan de contouren van uw hoofd en nek aan, waardoor u een rustgevende slaapervaring krijgt. Het gebruikte materiaal en de technologie zorgen ervoor dat het kussen zacht aanvoelt als een wolk, vandaar de naam “Cloudpillo”.

Hoe lang gaat een Cloudpillo mee?

De levensduur van een Cloudpillo hangt af van hoe vaak het wordt gebruikt en hoe goed het wordt onderhouden. Over het algemeen gaat een Cloudpillo meerdere jaren mee bij normaal gebruik. Het is belangrijk om de onderhoudsinstructies te volgen om de levensduur van uw Cloudpillo te verlengen.

Wat kost een Cloudpillo?

Een Cloudpillo kost over het algemeen tussen de €54,95 en €69,95, afhankelijk van de specifieke versie of maat en verkooppunt die je kiest.

Wat is de garantie van Cloudpillo?

Cloudpillo hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Daarom bieden ze een fabrieksgarantie van 1 jaar op hun hoofdkussens. Dit betekent dat als er binnen een jaar na aankoop fabricagefouten of andere defecten optreden die niet het gevolg zijn van normale slijtage of onjuist gebruik, Cloudpillo het kussen zal repareren of vervangen.

Kun je Cloudpillo wassen?

Ja, de Cloudpillo is kun je wassen. Het wordt echter aanbevolen om de was instructies op het etiket van het kussen te volgen om ervoor te zorgen dat het kussen zijn vorm en comfort behoudt. Over het algemeen is het raadzaam om het kussen met de hand te wassen of op een zachte cyclus in de wasmachine te wassen en het aan de lucht te laten drogen.

Heeft Cloudpillo een proef slaap periode?

Ja, Cloudpillo biedt een 30-dagen proefslaapperiode aan. Dit betekent dat u het kussen 30 dagen kunt uitproberen en als het niet naar wens is, kunt u het retourneren en krijgt u uw geld terug. Het is een geweldige manier om het comfort en de kwaliteit van Cloudpillo zelf te ervaren zonder enig risico.

Alternatieven

Op zoek naar een comfortabel hoofdkussen? Hoewel de Cloudpillo zijn populariteit heeft verdiend in de markt, zijn er tal van andere kussens die ook het overwegen waard zijn. Deze alternatieve opties bieden een scala aan materialen, vormen en functies die kunnen voldoen aan de unieke slaapbehoeften van verschillende individuen

Calmzy Verstelbaar kussen

Gaat je voorkeur uit naar een iets kleiner hoofdkussen? Maar, wil je wel zelf het kussen naar wens aan kunnen passen? Dan is dit verstelbare hoofdkussen van Calmzy een prima alternatief. Dit kussen is 60 bij 50 centimeter groot, is voor alle seizoenen geschikt en sluit op elke slaaphouding aan. Bovendien is dit kussen een paar euro goedkoper dan het Cloudpillo kussen.

Best Life Hoofdkussen

Hoef je niet per sé een instelbaar/verstelbaar hoofdkussen te hebben? Dan is het Best Life hoofdkussen wellicht de beste koop voor je. Dit kussen is met traagschuim gevuld, waardoor je van een heerlijke ondersteuning geniet. Je kunt dit kussen bovendien in drie varianten aanschaffen: medium, zacht en stevig. Onze voorkeur gaat naar het medium kussen uit, aangezien dit kussen voor de meeste mensen geschikt is. In onze Best Life hoofdkussen review lees je hier meer over!

Voeljegezond.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voeljegezond.nl
Logo