Dr. Breathwell snurkbeugel review / test 2023

Laatst geupdate op juni 2, 2023 by Voeljegezond.nl

Snurken is een veelvoorkomend probleem dat niet alleen de slaapkwaliteit van de snurker zelf beïnvloedt, maar ook die van hun partner. Het kan leiden tot vermoeidheid overdag, verminderde concentratie en zelfs relatieproblemen. 

Bovendien kan het een teken zijn van een ernstigere gezondheidstoestand, zoals slaapapneu. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar om snurken te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. 

Een van deze oplossingen is het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket. Dit product is ontworpen om snurken te verminderen door de luchtwegen open te houden tijdens de slaap, waardoor een rustige, ononderbroken nachtrust mogelijk is.

Wat krijg je allemaal?

Het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket is een uitgebreide set ontworpen om snurken tegen te gaan. Het pakket bevat:

 1. Snurkbeugel: Deze beugel is eenvoudig op maat te maken voor een perfecte pasvorm. Het helpt de luchtwegen open te houden tijdens de slaap, waardoor snurken wordt verminderd.
 2. Neuspleisters (30 stuks): Deze pleisters helpen de neusgaten te openen, waardoor de luchtstroom wordt verbeterd. Dit kan snurken verminderen, vooral bij mensen die snurken door een verstopte neus.
 3. Zachte Neusspreiders (4 stuks): Deze neusspreiders zijn ontworpen om de neusgaten zachtjes te openen voor een betere luchtstroom. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal voor comfort.
 4. Stevige Neusspreiders (4 stuks): Deze neusspreiders zijn vergelijkbaar met de zachte neusspreiders, maar zijn gemaakt van een steviger materiaal. Ze kunnen nuttig zijn voor mensen met grotere neusgaten of voor degenen die een sterkere ondersteuning nodig hebben.

Samen vormen deze producten een uitgebreide oplossing om snurken te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

dr-breathe-well-snurkbeugel-inhoud

Voordelen van Dr. Breathe Well

Na het persoonlijk testen van het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket, kan ik bevestigen dat het product inderdaad eenvoudig op maat te maken is. De bijgeleverde instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen, en binnen enkele minuten had ik een snurkbeugel die perfect op mijn gebit paste. 

Het comfort van de beugel is opmerkelijk. Het zit niet te strak en veroorzaakt geen ongemak, wat een probleem kan zijn met sommige andere anti-snurk producten die ik heb geprobeerd.

Wat dit pakket echt onderscheidt, zijn de extra’s. De 30 anti-snurk pleisters zijn een geweldige aanvulling. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en ik merkte een duidelijke verbetering in mijn ademhaling tijdens de slaap. De zachte en stevige neusspreiders zijn ook een pluspunt. 

Ze zijn comfortabel en effectief in het verbeteren van de luchtstroom door mijn neus. Het feit dat er zowel zachte als stevige opties zijn, betekent dat je kunt kiezen welke het beste voor je werkt.

Gebruiksaanwijzing

Het aanpassen van de anti-snurk beugel aan je gebit is een eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die ik heb gevolgd:

 1. Plaats het meegeleverde plastic spateltje in de opening aan de voorkant van de anti-snurk beugel.
 2. Zet twee glazen water klaar, één met gekookt en één met koud water.
 3. Laat het gekookte water 15 seconden afkoelen en dompel dan de anti-snurk beugel onder in het water, laat deze 30 seconden liggen.
 4. Haal voorzichtig met het spateltje de anti-snurk beugel uit het glas met heet water en laat het 15 seconden uitlekken/afkoelen.
 5. Plaats de anti-snurk beugel nu met spateltje in je mond. Zorg dat je onderste en bovenste rij voortanden recht onder elkaar staan.
 6. Gebruik je vingers, wangen en lippen om de buitenkant van de anti-snurk beugel naar je gebit te vormen. Gebruik je tong om de binnenkant van de anti-snurk beugel naar je gebit te vormen.
 7. Zuig nu de eventuele lucht uit het mondstuk met behulp van je tong en lippen.
 8. Laat de anti-snurk beugel nu gedurende 1 minuut in je mond zitten.
 9. Plaats de de anti-snurk beugel nu gedurende 2 minuten in het glas met koud water. Laat het spateltje nog zitten.
 10. Haal de anti-snurk beugel uit het koude water, plaats deze in je mond, verwijder het spateltje.

Na deze stappen zat de anti-snurk beugel comfortabel en stevig in mijn mond. Als je merkt dat de beugel niet prettig zit, kun je dit proces herhalen totdat je de perfecte pasvorm hebt bereikt. Het is belangrijk om te onthouden dat comfort cruciaal is bij het gebruik van een anti-snurk beugel. Het moet stevig genoeg zitten om effectief te zijn, maar niet zo strak dat het ongemak of pijn veroorzaakt.

Persoonlijke ervaring en testresultaten

Na het persoonlijk testen van het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket, kan ik zeggen dat mijn ervaring over het algemeen zeer positief was. Het aanpassen van deze snurkbeugel aan mijn gebit was eenvoudig en de bijgeleverde instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Het comfort van de beugel was indrukwekkend. Het zat niet te strak en veroorzaakte geen ongemak, wat een probleem kan zijn met sommige andere anti-snurk producten die ik heb geprobeerd. De neuspleisters en neusspreiders waren ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.

Wat betreft de effectiviteit, merkte ik een aanzienlijke vermindering van mijn snurken. Mijn partner merkte ook op dat mijn snurken minder luid en minder frequent was. Ik merkte ook dat ik ’s ochtends meer uitgerust en energiek wakker werd, wat suggereert dat mijn slaapkwaliteit was verbeterd.

Ik heb geen bijwerkingen ervaren tijdens het gebruik van het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket. Echter, zoals met elk product, is het belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor iedereen.

Dr. Breathe Well - Anti Snurk Beugel Pakket

34,95
Laatste update was op: februari 25, 2024 11:04 pm

Conclusie

Op basis van mijn persoonlijke ervaring en testresultaten, zou ik het Dr. Breathe Well Anti Snurk Beugel Pakket zeker aanbevelen. Het is eenvoudig te gebruiken, comfortabel en effectief in het verminderen van snurken. Het biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding, gezien het aantal componenten dat in het pakket is inbegrepen.

Aanbevelingen

Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen die last heeft van snurken en op zoek is naar een eenvoudige, niet-invasieve oplossing. Het is vooral geschikt voor mensen die snurken door een verstopte neus, aangezien de neuspleisters en neusspreiders kunnen helpen de luchtstroom door de neus te verbeteren. 

Echter, zoals altijd, als je een ernstig snurkprobleem hebt of als je snurken gepaard gaat met andere symptomen zoals overdag slaperigheid, zou ik aanraden om medisch advies in te winnen.

Voeljegezond.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voeljegezond.nl
Logo