4 do’s and don’ts voor het kiezen van het juiste damesondergoed

Ondergoed kopen is en blijft een uitdaging, je wilt er graag sexy uitzien wanneer de kleren uitgaan maar het is ook belangrijk dat je er goed verzorgd uitziet met de kleren aan. Ondergoed wat enorm opvalt onder je outfit is dan natuurlijk ook uit den boze. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt en er altijd uitziet om door een ringetje te halen hebben we 4 do’s en don’ts voor je op een rijtje gezet. Zo sla jij geen flater en kun je met een gerust hart shoppen voor het juiste ondergoed.

Do #1 Kies een slip die bij jouw outfit past

Om er zeker van te zijn dat jij goed verzorgd voor de dag komt is het belangrijk dat je ’s ochtends goed nadenkt over welk ondergoed je aantrekt. Het kan helpen om eerst te bedenken wat je die dag aan wilt trekken voordat je de keuze maakt voor je ondergoed. Wanneer je een strak jurkje aantrekt is het geen goed idee om te gaan voor een boxershort of brazilian. Dit geeft duidelijke lijnen in je kleedje en je ziet je ondergoed dan goed zitten. Een naadloze string is een betere match voor strakke kleedjes of broeken. In een losse broek kan juist een brazilian comfortabeler zitten dan een string. Zorg dus dat je voldoende varianten ondergoed in huis hebt

Do #2 Kies de juiste kleur

Wanneer je toch al bezig bent met het afstemmen van je ondergoed op de outfit van de dag, houd dan gelijk ook even rekening met de kleur van jouw ondergoed. Draag je een lichte kleur zoals wit, beige, lichtgrijs of een pasteltint? Ga dan voor rood ondergoed of huidkleurig ondergoed. Beide varianten dames ondergoed zullen niet doorschijnen waardoor je goedverzorgd voor de dag verschijnt.

Don’t #1 Niet dagelijks synthetisch ondergoed

Synthetisch ondergoed is gemaakt van plastic en stoffen gemaakt van plastic ademen niet. Dit betekent dat vocht en afscheiding uit jouw vagina gewoon blijft liggen op de stof. Dit kan vervelende gevolgen hebben zoals infecties en andere narigheid. Wil jij lekker fris blijven en garanderen dat je geen last krijgt van infecties door verkeerd ondergoed? Blijf dan uit de buurt van synthetische stoffen en kies voor katoen als basis.

Don’t #2 Te klein ondergoed kopen

Hoewel jij het misschien mooi vindt staan wanneer je geen kleding aan hebt is te klein ondergoed geen goed idee voor onder een outfit. Je ziet het snel wanneer ondergoed te klein is doordat het drukt op de huid. Dit geeft een duidelijke lijn op jouw billen wat niet erg charmant oogt. Shop je online en wil je zeker weten dat je de juiste maat hebt? Kijk dan even goed naar de maattabellen.

Voeljegezond.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voeljegezond.nl
Logo