Disclaimer

Laatst geupdate op oktober 25, 2023 by Voeljegezond.nl

Hallo, je maakt gebruik van onze website en daarom willen we (op zo’n simpel mogelijke manier) je even bewust maken van een aantal dingen met betrekking tot onze website. Namelijk over de informatie van de website, affiliatie samenwerkingen, reacties en aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar Voeljegezond.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Auteursrecht

Alle teksten en (eigen) afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Voeljegezond.nl. Deze mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Affiliate & samenwerkingen

Op deze site maken we wel eens gebruik van affiliatelinks naar verschillende webshops. Wanneer jij op deze link klikt en een aankoop doet krijgen wij een klein percentage van de uiteindelijke koop. Jou kost dit niets extra, maar wij kunnen op deze manier wel (een deel van) de kosten van deze website / blog terug verdienen met een link die we toch wel zouden hebben gedeeld.

Reacties

Een van de leukste dingen van bloggen is het gesprek met lezers. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om te reageren op mijn blogs. Als ik, om welke reden dan ook, een reactie niet gepast vind behoud ik mij het recht om deze te verwijderen. Delen van links in de reactie is verboden. Met de gegevens die worden gevraagd bij een reactie verwijs ik naar de Privacy Verklaring.

Wijzigingen

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Manier van werken op Voeljegezond

We streven ernaar bij voeljegezond om de informatie zo accuraat mogelijk te maken. Zo hebben we verschillende soorten teksten die elk op een andere manier worden samengesteld.

We hebben reviews / test die we doen van producten waarbij we de producten echt met de hand hebben getest en aangevoeld. Deze kun je vinden in de Reviews / tests categorie. Deze reviews kun je ook herkennen aan het feit dat er in de titel Review / test staat.

Dan hebben we nog losse reviews waarbij we de specificaties goed hebben bekeken en gekeken hebben naar ervaringen van anderen om te bepalen hoe dit product is. Deze reviews zijn in verschillende blog categorieën te vinden.

De beste teksten zijn samengesteld aan de hand van voornamelijk de specificaties. Tenzij we een product echt hebben getest ook. Aan de hand van de specificaties en de ervaringen van anderen proberen we zo goed mogelijke lijsten te maken van producten die het beste zijn voor een bepaald doeleinde.

Hierbij kunnen we wel zeggen dat we ernaar streven de beste lijstjes steeds meer te vullen met producten die we daadwerkelijk echt hebben getest. Hier zijn we dan ook hard mee bezig momenteel.

Voeljegezond.nl
Logo