Beste CHI stijltang van 2023

Wie op zoek is naar een goede stijltang, is in de zoektocht grote kans het merk CHI tegengekomen. Wat dan opvalt is dat het niet de goedkoopste stijltangen zijn, dus wellicht wil je weten of het de investering waard is. Wij vinden van wel, want CHI stijltangen zijn ware uitblinkers, werken razendsnel en gaan lang mee. Graag vertellen we je meer over het merk CHI en wat de beste CHI stijltangen van het moment zijn.

Beste CHI stijltangen in 1 overzicht – Onze top 5!

CHI G2

Beste koop CHI stijltang

CHI - Dura

Beste CHI stijltang voor krullend haar

CHI Escape draadloos

Beste draadloze CHI stijltang

CHI Lava Volcanic Ceramic

Beste CHI stijltang voor de professional

Beste koop CHI stijltang: CHI G2

CHI G2 wordt door veel consumenten beoordeeld als de beste stijltang die er is. Niet voor niets ging deze topper al oneindig veel keren over de toonbank. Een van die redenen is dat hij geschikt is voor ieder haartype, dankzij de brede temperatuurrange. Je stelt hem in van 160 tot 220 graden (27 standen).

De platen zijn van 100% titanium en voorzien van keramische technologie. Deze fijne combinatie zorgt ervoor dat het haar goed beschermd wordt en dat beschadiging voorkomen wordt. De ionentechnologie voorkomt statisch haar. De afmetingen van de platen zijn 9,5 x 2,5 centimeter.

Deze CHI stijltang ligt fijn in de hand. Hij heeft een prachtig design met afgeronde platen, zodat je er ook krullen mee kunt maken. Binnen 40 seconden is hij klaar voor gebruik. Wil je deze stijltang meenemen naar het buitenland? Dankzij de dual voltage modus is hij overal aan te sluiten. De meedraaiende netsnoer is 3 meter.

CHI G2

98,99
Laatste update was op: oktober 4, 2023 4:35 am

Beste koop CHI stijltang

7.5Expert Score
Conclusie

De CHI G2 is een all-time favorite. Dankzij de vele temperatuurinstellingen is hij voor iedereen fijn in gebruik. Stel eerst de basistemperatuur in: 180 graden (dun haar), 200 graden (normaal haar) of 220 graden (dik haar). Via de plus- en minknoppen kun je de temperatuur daarna eenvoudig aanpassen in stapjes van 5 graden. Zo ga je altijd voor het beste resultaat, met een stijltang die perfect is af te stellen op jouw haartype.

Voordelen
 • Temperatuur 160 – 220 graden
 • Warmte verstellen per 5 graden
 • Ionische technologie
 • Titanium afgeronde platen
 • Dual voltage technologie
Nadelen
 • Geen ophanglus
 • Exclusief accessoires

Beste CHI mini stijltang: CHI Luxury Stijltang 1″ (25mm)

Deze kleine CHI stijltang is de beste keuze voor iedereen die eenvoudig de stijltang overal mee naartoe wil nemen. Hij weegt slechts 641 gram en verder is hij compact en ligt hij lekker in de hand. Binnen 30 seconden is hij klaar voor gebruik. Vergeten uit te zetten? Na 60 minuten schakelt hij automatisch uit.

Hij heeft een grote range aan temperatuurinstellingen, van 160 tot 215 graden. Daarnaast heeft hij afgeronde platen, zodat je er ook krullen mee kunt maken. De keramische warmte-elementen en ionische technologie zorgen voor een glad resultaat.

Dat is nog niet alles, want wat deze CHI Luxury stijltang heel bijzonder maakt is dat de keramische warmteplaten verrijkt zijn met Black Seed Oil. Hierdoor worden je haren gevoed terwijl je aan het stijlen bent. Daarnaast heeft hij dual voltage technologie, zodat je deze mini stijltang overal ter wereld kunt gebruiken.

CHI Luxury Stijltang 1" (25mm)

100,00
Laatste update was op: oktober 4, 2023 4:35 am

Beste CHI mini stijltang

7Expert Score
Conclusie

Deze mini CHI stijltang is perfect op meerdere gebieden. De verzorgende Black Seed Oil op de platen zorgt voor intense voeding. De afgeronde platen maken het mogelijk om je haar te krullen en de brede temperatuurinstellingen maken hem geschikt voor ieder haartype. Met daarnaast een lange roterende netsnoer, dual voltage en razendsnelle opwarming kun je hem gebruiken waar en wanneer het je uitkomt.

Voordelen
 • Temperatuur 160 – 215 graden
 • Afgeronde platen met Black Seed Oil
 • Dual voltage technologie
 • Ionische technologie
 • Licht in gewicht (641 gram)
Nadelen
 • Geen ophanglus
 • Exclusief accessoires

Beste CHI stijltang voor krullend haar: CHI – Dura

De CHI – Dura stijltang heeft extra grote platen, zodat het stijlen van die grote krullenbos binnen een mum van tijd gefikst is. Je stelt hem in van 180 tot 220 graden en binnen 30 seconden is hij klaar voor gebruik. De platen zijn 28 millimeter breed.

De platen zijn van titanium. Daardoor gaat hij extra lang mee, ook als je dagelijks intensief je haren in model brengt. Wil je een dagje je haren niet wassen? Gebruik dan bijvoorbeeld droogshampoo en werk je coupe de volgende dag op een lage temperatuur nog wat bij.

Kortom, met de Dura van CHI ga je elke dag weer voor een prachtige bos. Hij ligt lekker in de hand en bevat ionische technologie, alsook keramische warmte-elementen. Zo tover je in no-time de meest kroezige kapsels om tot een glad resultaat.

CHI - Dura

99,00
Laatste update was op: oktober 4, 2023 4:35 am

Beste CHI stijltang voor krullend haar

8.5Expert Score
Conclusie

Waarom gebruikers zo enthousiast zijn over de CHI – Dura? Omdat hij eenvoudig in gebruik is en zelfs bij het meest dikke haar zorgt voor een prachtig glad resultaat. Krullen die je met andere stijltangen niet glad (genoeg) krijgt, of waarbij het resultaat al na enkele uren niet meer te zien is? Volgens reviews is dat verleden tijd als je voor deze CHI stijltang kiest!

Voordelen
 • Temperatuur 180 – 220 graden
 • Grote platen (28 mm)
 • Resultaat houdt lang aan
 • Stijlvol design
 • Ionische technologie
Nadelen
 • Geen ophanglus
 • Exclusief accessoires

Beste draadloze CHI stijltang: CHI Escape 

Ontsnap van het stopcontact! Met de CHI Escape stijltang kun je voortaan draadloos je haren stijlen. Hij wordt geleverd met muur- en autostekker om hem altijd te kunnen opladen. Na het opladen gaat hij zo’n 30 minuten tot 1 uur mee. 

Dat hij draadloos is, is natuurlijk ideaal als je graag zo flexibel bent als het maar kan. Vanaf nu stijl je je haren voor de televisie, in de frisse buitenlucht of waar je maar wilt. Overigens bieden de opladers dual voltage, zodat je hem ook in het buitenland aan de lader kunt leggen.

Deze stijltang heeft drie warmtestanden: 170 graden (laag), 190 graden (middel) en 200 graden (hoog). De platen zijn 2,5 centimeter breed. Hij heeft afgeronde platen en biedt ionische en keramische technologie, zodat je een glad en pluisvrij resultaat krijgt.

CHI Escape draadloos

Laatste update was op: oktober 4, 2023 4:35 am

Beste draadloze CHI stijltang

8Expert Score
Conclusie

Wie een draadloze stijltang van CHI zoekt, die komt uit bij de CHI Escape. Zo ben je altijd lekker wendbaar en kun je je haren stijlen waar je maar wilt. Hij is snel opgeladen en kan er dan ook weer meerdere stijlbeurten tegenaan. Verder heeft hij alles wat je van CHI mag verwachten: ionische technologie, stevige platen en een heerlijk in de hand liggend design. Zeg daar maar eens ‘Nee’ tegen!

Voordelen
 • Temperatuur 170 – 200 graden
 • Draadloos tot 1 uur te gebruiken
 • Ionische technologie
 • Dual voltage &amp
 • autostekker
 • Afgeronde platen
Nadelen
 • Relatief lage max. temperatuur

Beste CHI stijltang voor de professional: CHI Lava Volcanic Ceramic

Uniek in het aanbod van CHI is de Lava Volcanic Ceramic. Deze beste professionele CHI stijltang is namelijk voorzien van een van de meest warmtevasthoudende materialen ter wereld: vulkanische lava. Dit in combinatie met het keramiek zorgen voor een glad resultaat voor ieder haartype, van dun tot dik haar.

De platen zijn daarnaast voorzien van ionische technologie en kunnen een warmte bereiken van liefst 230 graden. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je haar door deze temperatuur verschroeit, want de combinatie van materiaal en technologieën zorgen ervoor dat je haar er prachtig en onbeschadigd uitkomt.

Verder is deze stijltang vrijwel direct op temperatuur dankzij de Quick Heat Up functie. En ben je als professional veel aan het werk en wil je een lamme arm voorkomen? Deze topper weegt slechts 182 gram, zodat je er de hele dag moeiteloos mee aan de slag gaat.

CHI Lava Volcanic Ceramic

129,95
Laatste update was op: oktober 4, 2023 4:35 am

Beste CHI stijltang voor de professional

9Expert Score
Conclusie

Place here Description for your reviewbox

Voordelen
 • Temperatuur 150 – 230 graden
 • Afgeronde platen van vulkanische lava
 • Ionische technologie
 • Razendsnel opgewarmd
 • Licht in gewicht (182 gram)
Nadelen
 • Geen ophanglus
 • Premium investering
 • Exclusief accessoires

CHI stijltangen vergelijken: tips

CHI stijltangen worden vaak gebruikt door kappers, dankzij de hoge kwaliteit en het snelle en pluisvrije resultaat. Als jij dit thuis ook wilt bereiken dan is de keuze voor een CHI stijltang waarschijnlijk al snel gemaakt.

Waarom een CHI stijltang?

CHI biedt stijltangen die eigenlijk alles bieden wat je van een goed model mag verwachten. Zo produceren ze allen negatieve ionen, waardoor de haarschubben sluiten en je minder last hebt van pluizend en statisch haar. Daarnaast werken ze razendsnel, waardoor je het klusje binnen een mum van tijd geklaard hebt. 

Ze zijn eenvoudig in gebruik dankzij de lange en meedraaiende netsnoer (of zijn draadloos) én ze warmen snel op. Last but not least hebben ze keramische platen met titanium. Die gaan lang mee, glijden soepel door het haar en zorgen voor een glanzend resultaat. Niet voor niets behoren CHI stijltangen tot de beste op de markt!

Verschillen tussen CHI stijltangen

Kijk je naar de verschillen tussen de CHI stijltangen, dan zitten deze hem vooral in de temperatuurinstellingen. Het is dus van belang dat je vooraf nadenkt over wat voor jou van belang is. Bij dikke haren kies je beter voor een hoge temperatuur. Bij dunne haren voor een lage temperatuur.

Verder variëren CHI stijltangen qua formaat. Zo heeft de een kleine platen (Luxury Stijltang 1), terwijl de ander juist extra lange platen biedt (Lava Volcanic Ceramic en Dura). Ook dat is dus nog wel iets om rekening mee te houden.

Verder heb je wellicht behoefte aan extra functies, zoals draadloos stijlen (Escape) of platen die doordrenkt zijn met extra olie (Luxury Stijltang 1). Bekijk welke functies en extra opties voor jou musthaves zijn en bepaal op basis daarvan welke beste CHI stijltang bij je past. Welke je ook kiest, met CHI kun je eigenlijk sowieso geen miskoop begaan! 

Online CHI stijltang kopen

Wat ook nog leuk is om te weten over het merk CHI, is dat alle CHI stijltangen vrij zijn van dierlijke producten en daarnaast zo duurzaam mogelijk worden ontworpen en geproduceerd. Je mag er dan ook vanuit gaan dat je lang plezier hebt van je nieuwe stijltang. Enthousiast? Dan is het tijd om hierboven je favoriete CHI stijltang uit te kiezen. Zo ga je voortaan super snel voor het meest glanzende resultaat!

CHI G2

Beste koop CHI stijltang

CHI - Dura

Beste CHI stijltang voor krullend haar

CHI Escape draadloos

Beste draadloze CHI stijltang

CHI Lava Volcanic Ceramic

Beste CHI stijltang voor de professional
Voeljegezond.nl
Logo